İZMİR / MENEMEN - Maltepe Ortaokulu

Maltepe Ortaokulu

Cumhuriyet mah. Gediz cad. No116 MaltepeMenemenİzmir
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tekli
Başlama: 08:50 Bitiş: 15:00
Kaloriferli
Ulaşım
Menemen´den yarım saatte bir dolmuşla ulaşılabilir. Metro bağlantısı ile Ulukent aktarma istasyonundan 750 nolu otobüs ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Maltepe Menemen´e bağlı belde iken son yapılan değişiklikler ile ilçemize bağlanmıştır. Bölgemiz iki mahalleden oluşmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine 17 km uzaklıkta olup, il merkezine ise 46 km uzaklıktadır.